Ines Tours

Najboljši ponudnik potovanj s kulturno vsebino v Sloveniji!

Odzivi strank

*******
 

"Po prihodu v Lj ni bilo časa za kramljanje, kaj šele za preudarno zahvalo. V dneh po izletu se pogosto pogovarjava s prijatelji in znanci. V pogovorih sta pogostoma prisotna pohvala in navdušenje. Morda na tak način izražava tudi zahvalo INES tours." V. Pirih

*******
 

"Rada bi se vam in vodiču potovanja ter šoferjema zahvalila za lepo doživetje Dunaja in opere. Kljub mrazu mi je bilo zelo lepo in zelo sem bila zadovoljna z vsem programom." J. Brecelj

*******
 

"Kljub temu, da sva vam že sproti povedala, da nama je dunajski izlet zelo všeč, se morava oglasiti še pismeno! Že program je bil sestavljen tako, da ni bilo mogoče, da bi bil izlet neuspešen. Vendar pa je vsak lahko našel v njem še tisto 'luknjo', ki si jo je želel in lahko privoščil 'za dušo'. Midva sva uživala vse tri dni. Vodenje je bilo super, organizacija brezhibna – pa tudi potniki so bili prijetni. Tudi kosila v prijaznih domačih gostilnah z zanje tipično hrano so bila odlična. Res prav lep uvod v praznične dni!

Hvala vam za vse to! Prisrčen pozdrav." U. in J. Arko

*******
 

Spoštovani!

Rada bi se zahvalila za izvrstno izpeljano potovanje v Bregenz. To pot smo imeli res srečo, tako z vodičem (kot tudi s šoferjem)! Da o vremenu sploh ne govorim! Visoka  strokovnost, široka izobrazba, nevsiljivost in ljubeznivost, so izoblikovale zanimivega in duhovitega vodiča, kot jih  še nismo imeli na Vaših potovanjih. Zaradi vsega naštetega je bilo naše potovanje veliko več kot le običajni operni izlet!

Najlepša Vam hvala in lep pozdrav,
D. Simončič, prof.

*******
 

Dear Lily:

We are settled in to our usual routines here at home and now have time to write and tell you how much we enjoyed our travels in Slovenia with you.  You are an excellent travel guide and trip manager and the itinerary you planned for us was ideal, meeting our needs for good light and beautiful places to photograph.  Additionally, you are a wonderful companion, a good organizer, and an excellent source of information about Slovenia.  What a treat for us!

It’s not an exaggeration when I tell you that we have literally hundreds of excellent photographs!  We are struggling to identify the best and those that our fellow travelers might enjoy the most.  We hope to have them ready for publication on our web page in the next few weeks.  You were a big contributor to our success!

We hope to stay in touch with you and perhaps one of these days to return to Slovenia where we now know how much there is to see and experience.  Or perhaps you have a trip to the US in your future and we will be able to reciprocate the hospitality that we enjoyed in your lovely country.

Thanks again and please stay in touch with us.  Also, feel free to use this letter or selections from it as testimony from satisfied customers.

Dick Tompkins and Bryna Webber

*******
 

"Cenjena gospa Lili Pečan!

Kljub temu, da sva vam že sproti povedala, da nama je dunajski izlet zelo všeč, se morava oglasiti še pismeno! Že program je bil sestavljen tako, da ni bilo mogoče, da bi bil izlet neuspešen. Vendar pa je vsak lahko našel v njem še tisto 'luknjo', ki si jo je želel in lahko privoščil 'za dušo'. Midva sva uživala vse tri dni. Vodenje je bilo super, organizacija brezhibna – pa tudi potniki so bili prijetni. Tudi kosila v prijaznih domačih gostilnah z zanje tipično hrano so bila odlična. Res prav lep uvod v praznične dni!
Hvala vam za vse to! Prisrčen pozdrav"

U. in J. Arko

*******
 
Spoštovana ga. Lili,

Moji vtisi s potovanja so prijetni in imam lepe spomine ob pogledu nazaj. Želim vam, da nadaljujete še tako naprej in veliko sreče.

Lepo preživite tale topel že skoraj poletni dan.
Stasa R.
*******
 
Ga. Lili,

Vaša potovanja imava rada, ker so kratka, polna in je vedno "pika na i" operni večer. Prav v tem ste edini!
Uspešno delo Vam želiva in se priporočava tudi v bodoče,

Alenka in Jože K.
*******
 
Spoštovana ga. Lili,

Zahvaljujem se vam za prečudovite dni, ki sem jih preživela skupaj z vami in ostalimi popotniki na zgodovinskih in kulturnih poteh dežele Saške in Bavarske. Tako prijetnega potepanja ne pomnim, toliko lepih vtisov, čudes, čarobnih glasbenih doživetij, prijetne družbe ... kot da se je čas preselil z nami vred nekam v drugo - preteklo obdobje  - toliko smo videli, slišali . še posebaj zaradi enkratne ga. Alenke, ki jo mirno lahko poimenujemo ga. Živa Leksikon. Posebna zahvala gre vam spoštovana ga. Lili, da ste nam omogočili taka doživetja in ga. Alenki, da jih je podkrepila s tisočero dejstvi. Krona na vse skupaj pa je bila predstava v operi in drugi glasbeni dogodki, ki so se globoko vtisnili v mojo dušo. Še posebaj spoštljivo pa sem stopala po poteh, kjer je dnevno hodil Wagner - Bayreuth je prelep.

Veselim se prve naslednje priložnosti potepanja z vami in vam želim veliko uspehov in osebnega zadovoljstva, saj ste na tako opravljeno svoje delo res lahko ponosna.

Prijazen pozdrav in lepe sončne naslednje dni,
Vlasta 
*******
 
Draga ga. Lili,

Hvala za slikice, prekrasne so in lep spomin na lep izlet. Hvala za prijetno družbo, za to, da me včasih malo sunete pod rebra in seveda za lep program in lepa doživetja in nova znanstva.

Se vidimo, lepo bodite,
Silva  P.
*******
 
Spoštovana ga. Lili!

Lepo se zahvaljujeva za poslano pošto in slike. Morava priznati, da sva bila z izletom zelo zadovoljna, tako organizacijsko kot z odlično in bogato razlago s strani voditeljice ga. Alenke, ki nam je popestrila in obogatila potovanje. Še enkrat tudi Vam hvala za odlična sedeža,ki sta nama tudi olepšala razgled na kraje,ki jih nisva poznala. Operna predstava pa je bila vsemu pika na i.
Upava, da bo še kdaj prilika za kako potovanje z Vami.

Lep pozdrav hvaležna,
Marko in Nevenka K.
*******
 
"Na Dunaju mi je bilo resnično zelo lepo. Fino smo se imeli in želim si čim več takšnih druženj.
Gregor je bil kot vodič - brez pripomb, oziroma mu gre vsa pohvala."

M. Bohorič